Onze service

Onze professionele schoonmaakservice is meer dan alleen schoonmaken. Ons bedrijf staat voor de beste service en vriendelijke dienstverlening. Wij echt klaar voor u! Het is ons doel om professioneel schoon te realiseren voor iedereen. Heeft u een probleem met schoonmaken? U kunt ons altijd bellen. Wij staan altijd voor u klaar en wij komen ook om slechts één keer te helpen

Bedrijven

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf de standaard hooghoudt. Een schoon bedrijf zorgt ervoor dat uw bedrijf de uitstraling krijgt die u wil. De schoonmaak wordt afgestemd op uw wensen en wij komen op momenten dat het u uitkomt. Zij maken zowel binnen als buiten schoon, van toiletten tot ramen het kan allemaal!

VVE’s

Wilt u ook een schone portiek en schone ramen? Wij maken alles schoon, van trappen tot vuilstortkokers. Ook bieden wij een spinnen- en algenbehandeling aan. Zo is uw flat spik en span als nooit te voor.

Privé

Wij komen graag voor uw schoonmaakklussen. Afgestemd op uw wensen maken wij uw huis graag schoon. Van de ramenwassen tot schoonmaken voor een oplevering. Het kan allemaal!