Professioneel schoon voor iedereen

Professioneel schoon is meer dan alleen het schoonmaken voor langere tijd. Het is ook de vriendelijke dienstverlening en het altijd klaarstaan voor u. Wij willen dat u de beste service krijgt. Daarnaast hebben wij ook uw gebouw op het oog door het gebruik van schoonmaakmiddelen die uw gebouw niet beschadigen. En houden wij ons op de hoogte met de nieuwste technieken. Zodat u alleen het beste krijgt. Wij maken professioneel schoon met ecologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Dit zorgt voor een resultaat dat niet alleen schoon is maar ook ecologisch verantwoord.

Zakelijk

Wij zorgen dat uw bedrijf uw hoge standaard hooghoud. Wij werken met pakketten voor het schoonmaken, speciaal op uw wensen afgesteld. Zodat uw bedrijf de uitstraling krijgt die u wil. Verder gebruiken wij professioneel materiaal voor een optimaal resultaat. Wij werken op een periodiek basis zodat u weet wanneer wij komen. Zodat u altijd zeker weet dat het schoon is. Verder is er een mogelijkheid voor het leveren van schoonmaakmaterialen. Wij maken zowel binnen als buiten schoon. Van toiletten tot ramen het kan allemaal.

VVE’s

Wilt u een schone portiek en ramen. Dan maken wij graag een afspraak met u. Wij maken alles schoon van de trappen tot de vuilstortkoker voor een schoon gevoel. Daarnaast bieden wij ook een spinnen- en algen behandeling aan. Dan heeft u geen last van spinnenpoep en groene vloeren. Ook is er een mogelijkheid voor de prullenbakken om die buiten te zetten voor de vuilniswagen. Dit totale pakket zorgt ervoor dat uw flat altijd spik en span is.

Privé

Wilt u uw ramen schoon hebben, of wilt u uw huis schoon hebben voor een oplevering. Wij komen voor al uw schoonmaakklussen. Als u speciale wensen heeft voor de schoonmaak dan willigen we die graag in. U kunt altijd contact opnemen via de email en de telefoon.

Professioneel Schoon

Professioneel schoon is voor iedereen. En heeft u problemen met het schoonmaken, dan komen wij ook voor 1 keer om u te helpen. U kunt altijd bellen met problemen. Wij staan altijd voor u klaar.